Lustrum 2025

Ieder vijf jaar vieren we ons lustrum, een bijzondere gelegenheid die onze gemeenschap samenbrengt. Tussen Koningsdag en Bevrijdingsdag op 5 mei organiseren we anderhalve week vol feest, plezier en activiteiten voor jong en oud. Van sportieve evenementen tot culturele activiteiten, er is voor iedereen iets te beleven!

Thema: Terug naar Toen

Dit jaar staat ons lustrum in het teken van het thema “Terug naar Toen”. Dit brede thema biedt volop mogelijkheden om je straat te versieren en creatief aan de slag te gaan. Of je nu kiest voor de periode van de oorlog, de Romeinse tijd of een meer recente geschiedenis, alles kan! Laat je fantasie de vrije loop en maak er samen een bijzondere en sfeervolle viering van. We kijken uit naar alle mooie versieringen en herinneringen die dit thema met zich meebrengt!

Reünie oud-opperdoezers

Beste (oud) Opperdoezers, Op zaterdag 3 mei nodigen we jullie van harte uit voor een bijzondere reünie! Kom gezellig samen in Dorpshuis de Torenschouw en ontmoet oude bekenden. Het wordt een dag vol herinneringen en mooie verhalen.

 

Meld je aan via het formulier om je plek te reserveren. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien en samen te genieten van deze speciale dag in Opperdoes. Tot zaterdag 3 mei!

    Buurtenavond: Samenwerken aan de Toekomst!

    Op donderdag 12 september organiseerden we een succesvolle buurtenavond voor het gehele dorp. Alle buurten waren uitgenodigd om mee te denken over het conceptprogramma voor 2025. Het was een inspirerende bijeenkomst waarbij nieuwe ideeën en punten naar voren kwamen.

     

    Een van de leukste voorstellen was het organiseren van een avond waarop buurten hun eigen spellen ontwikkelen. Dorpsgenoten kunnen dan lopend door het dorp de verschillende spellen bezoeken. Dit idee heeft enthousiasme gewekt en als actiepunt is afgesproken dat de buurten gaan onderzoeken of ze willen deelnemen aan dit initiatief.

     

    Markeer ook dinsdag 12 november in je agenda! We organiseren opnieuw een buurtenavond in Dorpshuis de Torenschouw om het programma definitief te maken. We hopen jullie daar te zien, zodat we samen de plannen kunnen uitwerken en ons dorp nog leuker kunnen maken!

    Meld je per email aan via info@ovopperdoes.nl.