2017 ©  ovopperdoes.nl  -  Disclamer  -  contact

Home De Oranje Vereniging Foto's Contact
Programma Uitslagen Lichtjes tocht Beeldmateriaal Lustrum 2005 Lustrum 2015 Reünie De Monarchie Het Wilhelmus Vlaggenprotocol Dodenherdenking
Koperadvertentie Tank & Schenk A5.pdf

Steun de Oranjevereniging en tank bij Peut in Medelblik


Lichtjestocht 15 december 2017


Ook dit jaar hebben we weer door het dorp gelopen met de lichtjestocht. Net als voorgaande jaren kwamen kinderen, ouders, opa en oma met lichtjes naar de Gouw om samen het dorp door te wandelen met allerlei kleuren lampjes. Het doet erg goed om te zien dat kinderen zoveel moeite steken in het versieren voor de lichtjestocht.


We hebben twee prijzen mogen verdelen. Een voor het mooiste lichtje. Lorena Kee heeft haar fiets compleet opgetuigd tot een knipperend spektakel. De tweede prijs is die voor de mooiste versierde tuin. Deze is uiteindelijk gegaan naar Julianastraat 16. Zelden hebben wij zo'n groots versierde tuin gezien in Opperdoes! Van harte gefeliciteerd met jullie prijs.


De lichtjestocht vrijdagavond heeft een mooie video opgeleverd. Deze kun je hieronder bekijken. Wij willen muziekvereniging T.A.V.E.N.U. Opperdoes bedanken voor de muzikale bijdrage. De lichtjestocht 2017 is mede mogelijk gemaakt door Rabobank West-Friesland.


Namens de Oranjevereniging Opperdoes wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2018! Volgend jaar gaan wij er ieder geval weer volop tegenaan!

Lichtjestocht

Foto's 2017 Foto's 2016 Foto's 2015 Foto's 2014 Foto's 2013

De mooist versierde tuin was
de tuin op de Julianastraat 16.

Prijs lopers Lorena Kee

(Beeldmateriaal Olga Kramer)